Microsoft Azure lisenssit

Microsoftin julkisen pilven alusta tarjoaa laajan kattauksen pilvipalveluita kuten työkaluja laskentaan, analytiikkaan, tallennukseen ja verkostointiin. Voit valita haluatko kehittää ja skaalata näistä palveluista uusia sovelluksia vai käyttää olemassaolevia sovelluksia julkisessa pilvessä.

Meiltä saat Azuren sinulle räätälöitynä avaimet käteen -periaatteella.

Saa enemmän tehtyä

Azurella jokainen kehittäjä tai IT-ammattilainen voi olla tehokas. Integroiduilla työkaluilla, valmiilla templateilla ja hallinnoiduilla palveluilla on helpompi rakentaa ja hallita yritys-, mobiili-, verkko- ja IoT-sovelluksia. Työt hoituvat nopeasti käytettäessä tuttuja työtapoja ja teknologioita.

Microsoft on ainoa palveluntarjoaja, joka on sijoittunut johtavaan Leader-ryhmään jo kahtena peräkkäisenä vuonna IT-alan tutkimusyritys Gartnerin käyttämässä Magic Quadrants -luokittelussa Cloud Infrastructure as a Service, Application Platform as a Service ja Cloud Storage Services -kategorioissa.

AJR Solutionsin avulla saat yrityksellesi Azure-tilauksen helposti ja nopeasti. Autamme myös yhdistämään vanhat tilauksesi yhdeksi uudeksi.

Voit helposti tutustua Azuren ominaisuuksiin ja hinnoitteluun laskurin avulla: CALCULATOR

Pyydä meiltä tarjous offer@ajrsolutions.fi