Ajankohtaista

Uusia kykyjä etsimässä

Kevät on perinteisesti työnhaun kuuminta aikaa, ja mekin olemme pelissä mukana! Parin viime viikon aikana olemme osallistuneet rekrymessuille niin Tampereella kuin Helsingissä, ja messut ovat tarjonneet loistavan mahdollisuden jutella monien innokkaiden opiskelijoiden ja koodarien kanssa. Moni nykyinen työntekijämmekin työskentelee osa-aikaisena yhdistäen opiskelun ja työn. Tämä on osoittautunut toimivaksi ja joustavaksi ratkaisuksi, johon ollaan tyytyväisiä. Emme […]

at yrityspaivat

Slush tulee taas!

Slush 2018 on aivan kulman takana, ja me AJR Solutionsilla odotamme jo innolla tätä teknologiakeskustelujen ja verkostoitumisen tapahtumaa! Tule siis juttelemaan kanssamme uusimmista innovaatioista IoT-, pilvi ja ohjelmistopalveluiden saralla. Nähdään Slushissa 4.-5.12. Helsingissä.

Korkein luottoluokitus

Olemme nyt saavuttaneet korkeimman, AAA-tason luottoluokituksen osoituksena erinomaisesta maksukyvystä ja toimintamme kasvusta.

AAA-luottoluokitus

Microsoft Inspire 2018

AJR Solutions osallistuu vuoden suurimpaan partneritapahtumaan, Microsoft Inspireen, 15.-19.7. Las Vegasissa Yhdysvalloissa. Odotamme näkevämme viimeisimpiä tapoja hyödyntää Microsoftin alustoja ja työkaluja uusien ratkaisujen kehittämisessä. Lisäksi esittelemme CloudOnMovea, meidän multi-pilven hallinta- ja migraatiotyökaluamme. Tavataan siellä!

Olemme mukana SHIFT-businessfestivaalissa

The SHIFT järjestetään Turussa 22.-23.5. ja me olemme siellä! Valmiina inspiroitumaan huippupuheenvuoroista tekoälyn ja koneoppimisen parista ja uusien ihmisten tapaamisesta – tehdään yhdessä bisnestä! Olemme Salo IoT Campuksen ja Yrityssalon ständillä tänään ja huomenna – tervetuloa!

SHIFT with AJR Solutions

Arrow IoT Summit

Yksi vuoden IoT-kohokohdista on jälleen täällä, kun Arrow IoT Summit järjestetään kolmannen kerran. Tapahtuma pidetään Scandic Helsinki Aviacongressissa. Me olemme paikalla torstaina 31.5. Tule tapaamaan meitä Microsoftin ständille – tervetuloa!

Arrow IoT Summit 2018

IoT-seminaari ja messut TAMKin pääkampuksella

Osallistumme vuosittaiseen TAMKin IoT-seminaariin ja messuille 18.-19.4. AJR:n Senior Software Architect Jukka Silvennoinen kertoo seminaaripuheenvuorossaan, kuinka Azuren avulla voi skaalata sovelluksen miljoonalle käyttäjälle – Ilmoittaudu ilmaiseen tapahtumaan ja kuule lisää: http://www.tamk.fi/web/tamk/-/iot-seminaari-ja-nayttely Tule käymään myös meidän ständillä!

AJR Solutions at TAMK

European Robotics Forum 13.-15. maaliskuuta

Osallistumme European Robotics Forumiin Tampereella 13.-15.3. Tule tapaamaan meitä Business Tampereen ständille kuullaksesi lisää sensoreiden käyttämisestä IoT-ja pilviteknologioiden avulla. Esittelemme myös Valoyalle kehittämämme ratkaisun, joka optimoi kasvin kasvua simuloimalla minkä tahansa sijainnin valospektriä – se tuo auringonpaisteen pimeämpiinkin päiviin! Tavataan Tampere-talossa! Lisätietoa tapahtumasta: eu-robotics.net

ERF2018

Hyvän joulun toivotus ja kiitos kuluneesta vuodesta!

Vuosi 2017 on ollut AJR Solutionsille huiman kasvun aikaa. Kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme sekä tiimillemme, joka on kasvanut jo viiteentoista henkeen. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen! Sitä ennen haluamme kuitenkin sanoa kiitos tästä vuodesta ja toivottaa taianomaista joulunaikaa!

Christmas at AJR Solutions