Microsoft Azure lisenssit

Microsoftin julkisen pilven alusta tarjoaa laajan kattauksen pilvipalveluita, kuten työkaluja laskentaan, analytiikkaan, tallennukseen ja verkostointiin. Voit valita haluatko kehittää ja skaalata näistä palveluista uusia sovelluksia vai käyttää olemassaolevia sovelluksia julkisessa pilvessä.

Meiltä saat Azuren sinulle räätälöitynä avaimet käteen -periaatteella.

Saa enemmän tehtyä

Azurella jokainen ohjelmistokehittäjä tai IT-ammattilainen voi olla tehokas. Integroiduilla työkaluilla, valmiilla templateilla ja hallinnoiduilla palveluilla on helpompi rakentaa ja hallita yritys-, mobiili-, verkko- ja IoT-sovelluksia. Työt hoituvat nopeasti käytettäessä tuttuja työtapoja ja teknologioita.

Microsoft on ainoa palveluntarjoaja, joka on sijoittunut johtavaan Leader-ryhmään jo kahtena peräkkäisenä vuonna IT-alan tutkimusyritys Gartnerin käyttämässä Magic Quadrants -luokittelussa Cloud Infrastructure as a Service -, Application Platform as a Service – ja Cloud Storage Services -kategorioissa.

AJR Solutionsin avulla saat yrityksellesi Azure-tilauksen käyttöön helposti, nopeasti ja edullisesti. Autamme myös yhdistämään vanhat tilauksesi yhdeksi uudeksi.

Voit helposti tutustua Azuren ominaisuuksiin ja suuntaa-antavaan hinnoitteluun Microsoftin oman laskurin avulla.

Pyydä meiltä räätälöity tarjous: offer@ajrsolutions.fi