OFFICE 365 YRITYSKÄYTTÖÖN

Office 365

Virallisena ensimmäisen tason Microsoft -jälleenmyyjänä toimitamme Office 365  -lisenssit edullisesti kattavien tukipalveluiden kera. Saat juuri sinun yrityksellesi sopivan ohjelmistopaketin helpottamaan yhteydenpitoa ja suunnittelua.  

Office 365 -lisenssijälleenmyyjän valinta kannattaa tehdä huolella, koska eri toimijoiden hinnastot ja tukipalvelut vaihtelevat merkittävästi. Office 365 –lisenssien käyttöönotto meidän kauttamme on todella suoraviivaista, ja asiakkuuden ylläpitoa varten saat käyttöösi kehittämämme asiakkuudenhallintaportaalin. Microsoft Gold -kumppanina voit olla vakuuttunut tietotaidostamme Microsoftin palveluihin liittyen.

Maaliskuun 2020 ajan tarjoamme uusille asiakkaillemme ensimmäisen kuukauden ajan Office 365 -lisenssipaketin veloituksetta! Lue lisää.

Työkalut ammattilaisille

Työskenteletpä sitten toimistossa tai tien päällä, saat käyttöösi tutut huipputason tuottavuus- ja suunnittelutyökalut, kuten Wordin, Excelin ja PowerPointin. Office-sovellusten uusimpien versioiden avulla voit luoda, muokata ja jakaa tiedostoja reaaliaikaisesti kenen tahansa kanssa sekä tallentaa niitä OneDrive -pilveen. Ammattikäyttöön tarkoitettu Office -lisenssi takaa myös yrityksesi brändin ylläpidon esimerkiksi kustomoidun Outlook -sähköpostiosoitteen kautta.

Sinä päätät, kuinka laajan lisenssipaketin haluat ottaa yrityksellesi käyttöön. Yrityksesi Office 365 -lisenssien hallinnointi AJR Solutionsin kautta on helppoa. Partner Centerissämme voit itse esimerkiksi luoda uuden lisenssitilin uudelle työntekijälle, ja meihin saat helposti yhteyden ongelmatilanteissa. Mikäli käytössäsi on myös Microsoft Azure, pystyt seuraamaan siihen liittyvää dataa, kuten resource groupeja samasta portaalista.

Kumppanina AJR Solutions

Palvelemme mielellämme niin uusia kuin vanhoja Office 365 -käyttäjiä. Jos yrityksellänne on Office 365 jo käytössä, kannattaa sinun tarkistuttaa lisenssiesi hinta ja sopivuus yrityksellesi. Voimme päivittää lisenssipakettinne ajan tasalle tai tehdä tarjouksen olemassaolevista lisensseistä. Jos vielä harkitset Office 365:n käyttöönottoa, autamme mielellämme kartoittamaan yrityksesi tarpeet. Ota yhteyttä offer(at)ajrsolutions.fi, niin luomme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Lue kuinka asiakkaamme IT-Line paransi tuottavuuttaan siirtymällä pilvipohjaiseen Office 365:een:

”AJR Solutionsin vetämä migraatioprojekti toi IT-Linen toimistoympäristön takaisin 2000-luvulle: Nyt työntekijöillä on mahdollisuus työskennellä toimiston ulkopuolellakin. Se on jotain mikä pitäisi olla mahdollista kaikille – mutta valitettavasti se ei ole vielä arkipäivää monille pienille yrityksille.” 

Petri Valjus, talousjohtaja ja varapuheenjohtaja, IT-Line

Pyydä tarjous

Ohessa suosituimpien Office 365 -lisenssiemme ominaisuudet pääpiirteittäin:

 Business Essentials 

onedriveexchangeteamsyammersharepoint

 Business 

onedriveoutlookwordexcelpowerpointonenotepublisheraccess

Business Premium

onedriveexchangeteamsyammersharepointoutlookwordexcelpowerpointonenotepublisheraccess

Käyttäjiä max. 300 300 300
OneDrive
Exchange
Microsoft Teams
Yammer
SharePoint
Outlook sovellus
Word sovellus
Excel sovellus
PowerPoint sovellus
OneNote sovellus
Publisher & Access for PC
Office 365 ProPlus

onedriveoutlookwordexcelpowerpointonenotepublisheraccess

Office 365 Enterprise E1

onedriveteamsyammersharepointexchange

Office 365 Enterprise E3

onedriveoutlookwordexcelpowerpointonenotepublisheraccessteamsyammersharepointexchange

Office 365 Enterprise E5

onedriveoutlookwordexcelpowerpointonenotepublisheraccessteamsyammersharepointexchangepowerbi

Käyttäjiä max. Rajoittamaton Rajoittamaton Rajoittamaton Rajoittamaton
OneDrive
Outlook sovellus
Word sovellus
Excel sovellus
PowerPoint sovellus
OneNote sovellus
Publisher & Access for PC
Teams
Yammer
SharePoint
Exchange
PowerBI