Palvelut

AJR Solutions developing software

OHJELMISTOKEHITYS

Etsitkö monipuolista osaajaa toteuttamaan vaativankin ohjelmistoprojektin? AJR Solutions -tiimillämme on pitkä työhistoria ohjelmistokehitysprojektien parissa. Ydintiimillämme on 15 vuoden kokemus verkkopalveluiden, mobiiliapplikaatioiden, IoT-ratkaisujen ja pilvipalveluiden parista. Fullstack-kehittäjiltämme onnistuu ammattitaidolla niin frontend kuin backend kaikenkokoisille yrityksille.

Lue lisää

IT Services

IT-PALVELUT

Haluatko tuoda IT-järjestelmäsi tähän päivään? Tavoitteletko kustannussäästöjä? Tarvitsetko apua suuren datamäärän hyödyntämiseen? Me muutamme  IT-ympäristösi pilviratkaisujen avulla, aina tarpeisiisi räätälöitynä.

Tarjoamme kattavasti IT-ratkaisuja yrityksellesi. Kokenut tiimimme suunnittelee ja toteuttaa IT-ympäristösi uudistamisen sekä avustaa pilvi- ja hybridipalveluiden käyttöönotossa ja kaikkien IT-tarpeidesi siirtämisessä uuteen alustaan. Tarjoamme myös ammattitaitoista apua tiedostojen ja työkalujen siirtämisessä nykyaikaiseen ympäristöön.

Meiltä saat myös Office 365- ja Azure-lisenssit yrityskäyttöön.

Cloud consultancy

PILVIKONSULTOINTI

Pilvipalveluiden parhaat asiantuntijat löytyvät meiltä. Kehity kanssamme – AJR Solutions auttaa sinua löytämään tehokkaimmat pilvipalvelut, sinun tarpeisiisi sovellettuna.

Epäröitkö miten voisit hyödyntää pilvipalveluita? Meillä on tietotaito ja kokemus luoda ratkaisut, jotka soveltuvat juuri sinulle. Anna meidän auttaa sinua ottamaan käyttöön oikeat pilvipalvelut – säästät rahaa, aikaa ja saat tehokkaan alustan omien tarpeidesi palvelemiseksi!

Ota yhteyttä (offer@ajrsolutions.fi), niin kerromme mielellämme lisää sinulle räätälöidyistä palveluistamme!

IoT at AJR Solutions

IOT-RATKAISUT JA -KOULUTUKSET

Johda digitaalista muutosta tarpeisiisi räätälöidyillä IoT-ratkaisuilla ja valjasta Internet of Things käyttöösi. Suunnittelemme ja toteutamme alusta loppuun IoT-ratkaisut yrityksesi tarpeisiin räätälöitynä. Muun muassa RFID- ja laserteknologioita hyödyntämällä teemme tuotannon seurannasta sekä laadunvarmistuksesta helppoa ja reaaliaikaista.

Lue lisää

MIGRAATIORATKAISUT

Kuinka siirtää palvelimia pilveen? Miten vaihtaa pilvipalveluntarjoajalta toiselle?

Jätä työ meille, sillä kehittämällämme mullistavalla työkalulla CloudOnMovella voimme suorittaa migraatiot helpommin, nopeammin ja kustannustehokkaammin kuin koskaan ennen. Meidän erikoisalaamme on normaali koneiden siirto pilveen, mutta myös vaativammat migraatiot, kuten TFS => Azure Devops -migraatiot, onnistuvat sujuvasti.

Lue lisää

Microsoft 365

MICROSOFT 365 YRITYSKÄYTTÖÖN

Virallisena ensimmäisen tason Microsoft -jälleenmyyjänä toimitamme Microsoft 365  -lisenssit edullisesti kattavien tukipalveluiden kera. Saat juuri sinun yrityksellesi sopivan ohjelmistopaketin helpottamaan yhteydenpitoa ja suunnittelua.

Microsoft 365 -lisenssijälleenmyyjän valinta kannattaa tehdä huolella, koska eri toimijoiden hinnastot ja tukipalvelut vaihtelevat merkittävästi. Microsoft 365 –lisenssien käyttöönotto meidän kauttamme on todella suoraviivaista, ja asiakkuuden ylläpitoa varten saat käyttöösi kehittämämme asiakkuudenhallintaportaalin. Microsoft Gold -kumppanina voit olla vakuuttunut tietotaidostamme Microsoftin palveluihin liittyen.

Lue lisää

Microsoft Azure

Microsoftin julkisen pilven alusta tarjoaa laajan kattauksen palveluita, kuten työkaluja laskentaan, analytiikkaan, tallennukseen ja verkostointiin. Voit valita haluatko kehittää ja skaalata näistä palveluista uusia sovelluksia vai käyttää olemassaolevia sovelluksia julkisessa pilvessä.

Meiltä saat Azuren yrityksellesi räätälöitynä avaimet käteen -periaatteella. Microsoft Gold -kumppanina voit olla varma osaamisestamme.

Lue lisää